Relatiemarketing & Anja de Rijk - Even voorstellen

Ik werk ruim 25 jaar in het vakgebeid Relatiemarketing. Dat heeft er toe geleid dat ik graag SAMEN WERK en gebruik maak van sterke punten: die van u én die van mij. Visie, kennis en ervaring bundelen met als resultaat een & een is drie! Belangrijk daarbij is dat u zelf grip houdt op de ontwikkelingen en dat die bij uw organisatie passen.

Ik bied een compleet dienstenpakket op het gebied van relatiemarketing. Of ondersteuning op deelprojecten. Dat is afhankelijk van de competenties en faciliteiten waarover u in uw organisatie al beschikt. U kunt mij inschakelen als bijvoorbeeld: (interim) marketingmanager, projectleider, contentmanager, onderzoeker en sparringpartner.

Dit is mijn werkterrein: klanten vinden, werven, binden en behouden plus de inrichting van bijbehorende bedrijfsprocessen en klantcontactondersteunende automatisering.

Mijn kernwaarden zijn: pro-actief, praktisch, betrokken, betrouwbaar en servicegericht. Daarmee en met een sterk inlevingsvermogen help ik u aan een passende aanpak van uw strategie, klantcontactprogramma, actie of introductie van een product of dienst.. 

 • Anja de Rijk - Relatiemarketing & projectmanagement
  Projectmanager Marketingcommunicatie & CRM
  Bedenker, doener, begeleider en schrijver in
  relatiemarketing. Online & Offline.
  telefoon mobiel: 06 50 89 24 35

Samen werken?

Wilt u uw kansen in relatiebeheer checken en
realiseren? Dat kan op een manier die bij uw wensen past:

  • Op project– of interim basis
  • Op parttime basis, al vanaf 4 uur per week
  • Tijdelijk en/of als vervanging
  • Of als werkplekbegeleider, want …

BLIJF ALERT - Het groeiproces van uw bedrijf is naast de
dagelijkse beslommeringen ook afhankelijk van
een leerproces!


TIP:
kiezen voor OSinIT betekent een beroep doen op gedegen kennis en ervaring qua marketingcommunicatie én direct profiteren van aanvullende deskundigheid op het gebied van automatisering: infrastructuur, webtechnologie en diverse open source software.

Een krachtige combinatie die zich in praktijk heeft bewezen.

OSinIT - Iets voor u?
Bel me of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. me (uw vraag of opmerking) nu voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.