Over OSinIT

OSinIT is een vof. Een samenwerkingsverband van Anja de Rijk en Fred van Duin. OSinIT is opgericht in 2006.

OSinIT is gespecialiseerd in marketingcommunicatie en klantcontactondersteunende automatisering. Online en offline. In het ontwikkelen, optimaliseren en organiseren van relatiemarketing én de bijbehorende organisatie-inrichting en bedrijfsprocessen.


pijl
 


TIP - Bij OSinIT profiteert de klant automatisch van de gecombineerde kennis en ervaring op het gebied van relatiemarketing (max. flexibel) en automatisering (max. gestructureerd).
Twee werkterreinen die elkaar in de praktijk vaak 'bijten'.
Bij ons vullen ze elkaar perfect aan en dat ervaren mijn klanten als een groot voordeel.

Ook nu met een stijgende verbetering van de economie gaat het weer de goede kant op. Het blijft van cruciaal belang om beschikbare middelen weloverwogen in te zetten. Gerichte aandacht voor (toekomstige) klanten en efficiënt ingerichte bedrijfsprocessen worden steeds belangrijker als het gaat om succesvol ondernemen.

KLANTEN: OSinIT werkt voor kleine en middelgrote commerciële bedrijven bedrijven. Voor profit en non-profit organisaties  Met ervaring op zowel de zakelijke als de consumentenmarkt.

BRANCHES: detailhandel, uitgeverij, media, zakelijke dienstverlening, semi-overheid, kwekerijen, fondsenwervende organisaties en ICT.

OSINIT vof
kvk nr 32117896
pdfAlgemene Voorwaarden OSinI